List of Live Events

Opening Ceremony

Live on: 10/10 (sat) 10:00~10:30
Target: All visitors
Language: Japanese, English

Duration: 30 minutes
Description:
With the unprecedented online holding of this year's AIU festival, the opening ceremony will also be held online.

It will be held on Saturday, October 10, 2020 from 10:00 am on the online conference system "Zoom".

Enter!

You are the Scholar!

Live on: 10/10 (sat) 10:45~12:00
10/11(sun)11:00~12:15
10/11(sun)17:00~18:00
Target: pre-registered participants
Language: English
Subtitle: none
Duration : 75 or 60min
In the AIU online festival, you will get the chance to participate in mock lectures and feel just like an AIU student! We look forward to see you in class!


Enter!

Guidance for people preparing for entrance exam


Live on: 10/10 (sat) 14:00~15:30
Target: public
Language:Japanese
Subtitle: none
Duration: 90min
Contents: AIU students will answer various questions students preparing for an exam have, such as how we should prepare for the exam or what AIU life is like.


Enter!

V-ACT AIU FES MEETUP

Live on: 10/10 (sat) 15:45~16:45
10/11(sun)11:30~12:30
Target: AIU students, public
Language:Japanese
Subtitle: none
Duration: 60 minutes
Description: Let’s talk about V-ACT, international cooperation, and AIU with V-ACT memebers!

Enter!

Komachi Lobby in the World

Live on: 10/10 (sat) 16:45~17:45
10/11(sun)10:00~11:00
18:30~19:30
Target : All visitors
Languages: Japanese, English
Subtitle: none
Duration: 60 minutes
Description:
Enjoy talking with exchange students from different regions on Zoom.

Enter!

Let’s go to the Great Utopia

Live on: 10/10 (sat) 18:00~18:45
Target: AIU students, alumni
Language:Japanese
subtitles: English
Duration: 45 minutes
Description:
We will do it this year as well! This year, we will have all-new games, and deliver a project that is a bit different from the usual year!
The participating teams are GPIAS, RUGBY, ROCK AND BAND CLUB, and DANCE & THE EXECUTIVES! Which team will win the primary match, advance to the final, and win the championship??
Don't miss this year's group competition, where you can enjoy both recording and live performances!!

【「No rain, no rainbow! 〜いま何時?一大事!辛かったぜマジ! みんなで作ろう!綺麗な虹~」 及び「行くぞ偉大なるユートピア〜俺たちの戦いはこれからだ〜」入室に関するお知らせ】

Since these events are exclusive for AIU students, it is locked with passwords.
このパスワードはいずれも、「AIU生が日頃利用する授業の参加や課題の提出などを行う」、 「白が基調」のサイトの通称、「ローマ字・大文字・4文字」で設定しております。

If you are an AIU student, you'd better know the website's name!


The viewing of this event is restricted to only AIU students, hence the password. The key to the password is the following: It is ... "four capital letters"; "represents a website which all AIU students use especially for taking classes and submission"; "a name of a website which its primary color is white "

Enter!

Ms. AIU Contest 2020

Live on: 12:45~14:15
Target: All visitors
Language: Japanese & English
Subtitles: No. (We have both Japanese and English captions on recorded contents.)
Duration: 90min
Description:
One of the main events on the 2nd day, “Ms. AIU Contest 2020.” Who will be the Grand Prix this year? ... Your vote may decide the Grand Prix …!?
Contents introduction

・Show Your Unique Talents!
Contestants will show you their special talents.

・Love Confession
Contestants will perform their ideal situation of love confession!

・Ask Questions!
Let’s ask contestants various questions! Your question might be adopted…!?

・Fashion Show
It's a chance to see contestants’ outfits! Contestants show you their lounge wear.

・Quizzes👀
Quiz Queen will be chosen by three types of quizzes: attractive appeal quiz, gesture quiz, and onomatopoeia quiz!

Enter!

AIU’s All Night Nippon

Live on: 10/11 (sun) 19:00~21:00
Target : All visitors
Language:Japanese
Subtitle: none
Duration: 120 minutes
Description: AIU students will answer your questions about AIU life!

Enter!

Closing Ceremony

Target: AIU students, public
Language: Japanese, English
Subtitle: none
Duration: 60 minutes
Description: We will look back on the two days of AIU Festival, awarding the winners from each events.

Enter!

Sudachi Online

Live on: 10/11 (sun) 10:00~16:00
Target: guardians of AIU students (exclusive)
Language:Japanese
Subtitle: none
Duration: 6hrs
Description: This is a Zoom meeting for parents/guardians of AIU students.
【Warning】
Only parents/guardians of AIU students can attend this event. For Zoom ID and passcode, please refer to the parental notice sent at the end of September.

Enter!